Автоновини

Harley-Davidson запустить в серію електричний мотоцикл

Фото: Harley-Davidson

Компанія Harley-Davidson планує почати серійний випуск електричних мотоциклів через 18 місяців. Про це повідомляє прес-служба американського виробника.

Керівництво компанії нещодавно прийняло рішення інвестувати додаткові кошти в розвиток електричних технологій, що має залучити до продукції нових шанувальників. «Ринок електричної мотоциклетної техніки на даний момент знаходиться на стадії зародка, проте ми впевнені, що подібний преміальний апарат Harley-Davidson посприяє його розвитку і популяризації спорту в усьому світі. В майбутньому електричні мотоцикли будуть відігравати велику роль в нашій діяльності», – зазначив виконавчий директор Harley-Davidson Метью С. Леватіч.

Американська компанія веде розробку електричного мотоцикла останні п’ять років. Перший прототип був показаний в 2014 році. Його оснастили електромотором, що розвиває 74 к.с. і 52 Нм крутного моменту. Агрегат дозволяє байку прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за чотири секунди, а його максимальна швидкість обмежена 150 км на годину.

Запасу акумуляторів вистачає приблизно на 85 км пробігу. Повністю зарядити батареї можна за 30-60 хвилин.

Компанія Harley Davidson в найближче десятиліття планує вивести на ринок десять нових мотоциклів. Одним з них стане повністю електричний транспортний засіб.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook