Автоновини

Дизайн спортивного Audi Q8 розсекретили до прем’єри

Фото: Motor1

Фотошпигунам вдалося зняти спортивну модифікацію флагманського кросовера Audi Q8 без камуфляжу. Знімки новинки, яка отримає назву SQ8, виклало видання Motor1. Судячи з фотографій, від стандартної версії машина буде відрізнятися видозміненою решіткою радіатора, спортивною вихлопною системою і зменшеним кліренсом.

Технічні характеристики моделі поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, спортивний кросовер отримає модернізований бензиновий двигун V6 і електромотор.

Прем’єра машини повинна відбутися на початку наступного року. Виробництво кросовера налагодять на заводі в Словаччині.

Трохи пізніше дебютує і надпотужна модифікація автомобіля з назвою Audi RS Q8. Цю модель укомплектують 680-потужною гібридною силовою установкою від Porsche Panamera E-Hybrid Sport Turismo. Таким чином, новинка вийде могутніше Lamborghini Urus, який оснащується 650-потужним двигуном.

Audi RS Q8 стане найпотужнішою серійною моделлю в історії компанії з Інгольштадта – могутніше навіть суперкара R8 V10 Plus, який комплектується 610-потужним двигуном. Основними конкурентами Audi RS Q8 стане BMW X6 M, Mercedes-Benz GLE 63 Coupe і Range Rover Sport SVR.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook