Автоновини

Названі терміни появи нового Nissan Qashqai

Фото: Nissan

Компанія Nissan випустить кросовер Qashqai третього покоління в 2020 році і буде пропонувати модель з гібридними силовими установками. Про це з посиланням на віце-президента по продуктовому плануванню Nissan в Європі Понца Пандікутіру повідомляє Auto Express.

За словами топ-менеджера, новий Nissan Qashqai буде пропонуватися як з звичайною бензин-електричною силовою установкою, так і у вигляді підключаємого гібрида. Японцям доведеться розробити для третього «Кашкаю» нову платформу. Не виключено, що це буде істотно модифікована версія нинішнього шасі CMF альянсу Renault-Nissan.

Пандікутіра підкреслив, що у нового Nissan Qashqai не буде повністю електричної версії, так як розробка подібної модифікації виявиться надто дорогою. При цьому раніше повідомлялося, що «Ніссан» має намір розробити компактний електричний кросовер, який буде самостійною моделлю.

На даний момент нинішній Nissan Qashqai пропонується в Україні з 1,2-літровим бензиновим мотором потужністю 115 сил, а також з 144-потужним дволітровим агрегатом. Крім того, доступний дизель об’ємом 1,6 літра потужністю 130 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або варіатор. Ціни на кросовер починаються від 541 450 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook