Автоновини

Названа дата початку виробництва нового родстера BMW Z4

Фото: BMW

Компанія BMW почне виробництво родстера Z4 третього покоління в кінці 2018 року. Збірка новинки буде налагоджено на заводі Magna Steyr в Граці (Австрія). Про це повідомляє Motor1 з посиланням на президента цього підприємства Гюнтера Апфальтера. При цьому він не став уточнювати, чи буде з їх конвеєра також сходити Toyota Supra, яка повинна розділити платформу з BMW Z4.

«Ми дуже раді, що можемо ще більше зміцнити нашу спільну позицію в галузі, спільно з BMW Group», – заявив президент Magna Steyr Гюнтер Апфальтер.

Новий родстер BMW Z4 вже не раз був помічений фотошпигунами під час тестових випробувань. Судячи по знімках, автомобіль в цілому збереже основні стилістичні риси свого прототипу, показаного в минулому році на Конкурсі елегантності в американському Пеббл Біч.

За неофіційними даними, топова весия Z4 буде оснащена наддувноюй «шісткою», яка видає 340 кінських сил. Крім того, родстер буде доступний з більш потужною модифікацією цього ж мотора, що розвиває 390 сил.

Базовим мотором відродженого родстера BMW Z4 стане дволітрова «турбочетвірка», що видає 251 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Можливість появи повноцінної найпотужнішої і найшвидшої M-модифікації моделі є малоймовірною.

Швидше за все, BMW розсекретить новинку вже цього літа. Публічний дебют родстера очікується на автосалоні в Парижі в жовтні нинішнього року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook