Автоновини

Названі характеристики двигунів відродженого родстера BMW Z4

Топовий варіант спорткара оснастять трилітровим шестициліндровим двигуном, який, в залежності від ринку, буде розвивати 340 або 390 кінських сил.

Топова версія родстера BMW Z4 третього покоління буде пропонуватися з двома трилітровим бензиновими шестициліндровими двигунами. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє BMW Blog.

Перша версія топового Z4, яка отримає позначення M40i, буде оснащена наддувною «шісткою», яка видає 340 кінських сил. Крім того, родстер буде доступний з більш потужною модифікацією цього ж мотора, що розвиває 390 сил.

Передбачається, що менш продуктивна модифікація призначена для ринку Західної Європи і США. Більш потужна версія буде поставлятися в інші країни, де діють менш жорсткі вимоги по кількості шкідливих викидів.

Базовим двигуном відродженого родстера BMW Z4 стане дволітрова «турбочетвірка», що видає 251 к.с. і 350 Нм крутного моменту. Можливість появи повноцінної найпотужнішої і найшвидшої M-модифікації моделі є малоймовірною.

На даний момент проект, над яким баварська марка працює разом з компанією Toyota, відомий під кодовим позначенням G29. При цьому японці будуть продавати власну версію спорткара з кузовом «купе». Як очікується, для японського варіанту відродять назву Supra.

Раніше Automotive повідомляв що, новий родстер BMW Z4 сфотографували з серійним кузовом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook