Автоновини

Jaguar оновив кросовер E-Pace

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Jaguar Land Rover представила кросовер E-Pace 2019 модельного року. Автомобіль отримав ряд оновлень, серед них новий 2,0-літровий бензиновий двигун Ingenium з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 200 к.с. З таким мотором до «сотні» кросовер розганяється за 8,2 секунди. 

Також новинка отримала технологію Smart Settings, якою вже комплектується електрокар I-Pace. Система розпізнає індивідуальні переваги водія і коригує настройки автомобіля відповідно до отриманих даних. Ця технологія визначає та налаштовує систему клімат-контролю, інформаційно-розважальну систему і положення сидінь. Згодом алгоритми зможуть визначати переваги водія в різних погодних умовах, на певних маршрутах або в різний час доби.

Також водієві тепер доступна система Adaptive Dynamics, яка поліпшує керованість і маневреність автомобіля. Ця технологія  аналізує рух автомобіля кожні 2 мілісекунди і вираховує необхідну балансуючу силу 100 раз в секунду, щоб реагувати на зміни дорожнього покриття.

Всі модифікації кросовера, оснащуються повним приводом і автоматичною коробкою передач. E-Pace обладнаний медіасистеми Touch Pro з 10-дюймовим екраном, а за доплату можна буде отримати екран розміром 12,3 дюйма в комплекті з аудіосистемою Meridian.

Довжина машини досягає 4395 мм, а колісна база – 2681 міліметр. Об’єм багажного відділення складає 577 літрів. Таким чином, E-Pace став найменшим кросовером в лінійці бренду. В основі E-Pace лежить укорочена платформа від Land Rover Discovery Sport.

E-Pace продається в Україні  з п’ятьма різними моторами: двома бензиновими агрегатами і трьома дизелями. Все – чотирициліндрові з наддувом. Дволітрові агрегати на важкому паливі розвивають 150, 180 і 240 к.с., а бензинові «четвірки» видають 248 і 300 сил. Мотори поєднуються як з механікою, так і з 9-ступінчастим автоматом ZF. Найпотужніший дизельний варіант розганяє машину до 100 км / год за 7,4 с, а бензинова топ-версія витрачає на це 6,4 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook