Автоновини Тюнінг

Тюнери зробили седан Maserati Ghibli могутніше і швидше

Фото: Novitec

Тюнінг ательє Novitec представило програму доопрацювань для седана Maserati Ghibli. Завдяки модернізації седан отримав більш потужний двигун і став швидше.

Інженери перепрограмували електронний блок управління трилітрового битурбо мотору V6, за рахунок чого його продуктивність збільшилася з 430 до 494 кінських сил. Крутний момент виріс на 80 Нм – до 660 Нм.

Седан здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,4 сек. – на 0,3 сек. швидше оригінального автомобіля. Максимальна швидкість збільшилася до 294 км / год, що на 10 км / г  більше, ніж у стандартної версії.

Фото: Novitec

Крім того, компанія Novitec розробила для Ghibli нові аеродинамічні елементи з композитних матеріалів, форма яких була оптимізована після випробувань в аеродинамічній трубі. Нарешті, автомобіль отримав унікальні 22-дюймові п’ятіспіцеві колісні диски з алюмінію з покришками Pirelli P Zero.

Що стосується інтер’єру, то його тюнери пропонують обробити алькантарою, а також застосувати в його оформленні карбон і натуральне дерево. Вартість доопрацювань поки не називається.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook