Автоновини

Peugeot 508 нового покоління перетворили на універсал

Фото: PSA Peugeot Citroen

Компанія Peugeot представила новий універсал, який побудований на базі седана 508 другого покоління. Автомобіль отримав приставку SW в назві і його публічний дебют відбудеться на автосалоні в Парижі в жовтні. У Європі продажі машини почнуться в січні наступного року. Ціни на новинку будуть названі пізніше. Основними конкурентами універсала називаються Volkswagen Passat і Opel Insignia Sports Tourer.

Новинка побудована на платформі EMP2 і стала на 70 кг легше. Дизайн моделі отримав риси концептів Instinct і Exalt. Універсал отримав фірмовий інтер’єр i-Cockpit другого покоління, який раніше був використаний на кросоверах 3008 і 5008.

Водієві доступні цифрова приладова панель і 10-дюймовий сенсорний дисплей, а також модернізована мультимедійна система з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Обсяг багажника у 508 SW становить 530 л, а при складених задніх сидіннях цей показник збільшується до 1780 л.

Новинка отримала систему нічного бачення, адаптивний круїз-контроль, систему допомога при паркуванні, функцію екстреного гальмування, систему утримання в смузі руху, систему розпізнавання знаків і функцію моніторингу «сліпих» зон.

У моторну гамму увійшов 1,6-літровий бензиновий двигун з віддачею 180 і 225 к.с. (в залежності від ступеня форсування). Агрегат працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Також клієнтам запропонують дизельні мотори робочим об’ємом 1,5 і 2,0 л. Потужність таких агрегатів становить 130 к.с., 160 к.с. і 180 к.с.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook