Автоновини

Tesla опублікувала нове зображення компактного кросовера

Фото: Tesla Motors

Компанія Tesla опублікувала нове тізерне зображення компактного кросовера під назвою Model Y. Прем’єра новинки електрокара відбудеться в березні наступного року. Серійне виробництво автомобіля почнеться не раніше 2020 року. Збірку Model Y налагодять на новому заводі американської компанії, повідомляє InsideEVs.

За даними видання, ціни на базову версію кросовера буде починатися від 45 000 доларів. За попередніми даними, Tesla Model Y оснастять двома моторами (по одному – на передній і задній осі) і будуть пропонувати з комплектами акумуляторів різної ємності.

Деякі технічні й стилістичні рішення будуть запозичені у старшої моделі Model X. Наприклад, компактний кросовер отримає фірмові задні двері, які в компанії називають «крилами сокола».

У найближчі кілька років компанія Tesla, крім компактного кросовера, планує вивести на ринок електричну вантажівку Semi і суперкар Roadster нового покоління. Плюс до всього, автовиробник розглядає можливість випуску пікапа і мінівена.

Компанія Tesla, орієнтована на виробництво електромобілів, заснована в 2003 році. З 2008 року продає Tesla Roadster. У 2012 році компанія представила седан Model S. Штаб-квартира виробника знаходиться в місті Пало-Альто, Каліфорнія. Штат компанії налічує більше двох тисяч чоловік.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook