Авто на єврономерах Автоновини

Автоімпортери виступили за амністію «євроблях»

Група компаній АІС – автомобільна компанія, яка веде операції на ринку, як нових, так і б/у автомобілів, виступає за якнайшвидше врегулювання проблеми з легалізацією б/у автомобілів, які були ввезені в Україну з країн ЄС та експлуатуються на єврономерах без митного оформлення.

Будучи членом ВААІД і компанією, що працює в інтересах українських автомобілістів Група компаній АІС підтримує ініціативи Кабінету Міністрів України з розробки законопроектів, які дозволять провести «податкову амністію» ввезених і експлуатованих в Україну автомобілів. Група компаній АІС підтримує ініціативи і пропозиції зацікавлених сторін, які знизять податкове навантаження на вартість нових і вживаних автомобілів, для того, щоб зробити автомобіль більш доступним товаром для придбання.

Будучи найбільшим оператором на ринку автомобілів з пробігом, Група компаній АІС зацікавлена ??в законодавчому врегулюванні проблеми «єврономерів». У підсумку, активний розвиток цивілізованого вільного і конкурентного ринку б/у автомобілів дозволить запропонувати українцям широкий вибір недорогих, надійних б/у автомобілів і гарантувати безпеку і комфорт проведених угод, пропонувати широкий набір додаткових послуг (кредит і лізинг на б/у, трейд-ін , страхова гарантія від поломок і цілий ряд інших).

Функціонування в єдиному законодавчому полі всіх учасників авторинку, а найголовніше – всіх автовласників – основа безпеки на дорогах і національної безпеки в цілому.

Група компаній АІС закликає Кабінет Міністрів України, профільні комітети Верховної Ради прискорити роботу, провести узгодження і прийняти відповідні законопроекти по податкової лібералізації автомобільного ринку.

Офіційно спростовуємо регулярні заяви третіх сторін, що Група компаній АІС блокує рішення вищевикладених проблем з наступних причин:

– частка Групи компаній АІС на ринку нових легкових автомобілів становить менше 5%, таким чином, компанія не є вигодонабувачем обмежень на імпорт б/у автомобілів

– Група компаній АІС активно розвиває напрямок бізнесу автомобілів з пробігом і безпосередньо зацікавлена ??в його стабільному розвитку і зростання.

– Група компаній АІС не проводить ніяких дій щодо законодавчого лобіювання, доказом чого є відсутність чинних законів або законопроектів, які б створювали нерівні умови або обмеження для учасників авторинку.

Вважаємо подібні звинувачення на адресу Групи компаній АІС мотивованими, метою яких є не бажання законодавчо врегулювати дану проблему, а залишити ситуацію такою, якою вона є зараз.

«Дана заява є офіційною позицією Групи компаній АІС. Всі повідомлення іншого змісту від імені компанії просимо вважати дезінформацією і проявом «чорного» піару замовного характеру», – йдеться у повідомлені.

 

ДЖЕРЕЛО: ais.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook