Автоновини

Ford Kuga нового покоління перетворять на гібрид

Фото: Autoexpress

Фотошпигунам вперше вдалося зняти гібридну версію кросовера Ford Kuga нового покоління. Фотографії автомобіля були викладені виданням AutoExpress. Прем’єра машини відбудеться не раніше 2020 року.

Очікується, що автомобіль отримає серйозні зміни в дизайні. Вже зараз можна сказати, що кросовер отримає довший задній звис і розширені колісні арки. Швидше за все дизайн автомобіля отримає риси наступного Focus.

За неофіційними даними, машина розділить платформу з Focus Focus четвертого покоління. При цьому новинка стане більше свого попередника. Всі подробиці про гібридну силову  установку кросовера поки тримаються в секреті.

У Україні на даний момент продається оновлений Kuga. Ціни на машину починаються від 594 580 грн. Ford Kuga для України оснащується 1,5-літровим бензиновим двигуном EcoBoost. Мотор доступний в двох варіантах потужності: 120 і 150 кінські сили. Також клієнтам пропонується дизельний 2,0-літровий агрегат з віддачею 150 та 180 кінських сил. Обидва двигуни доступні в парі з 6-ступінчастою автоматичною та механічною трансмісією.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook