Автоновини

Новий Mercedes G-Class отримає дизель через півроку

Фото: Mercedes-Benz

Виробництво дизельної модифікації позашляховика Mercedes-Benz G-Class нового покоління почнуться в грудні 2018 року, а європейські продажі таких автомобілів стартують в березні 2019 року. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Mercedes-Benz Passion Blog.

Позашляховик з індексом G350d 4Matic оснастять мотором OM 656, який дебютував в 2017 році на оновленому флагманському седані S-Class і седані CLS нового покоління. На обох моделях цей 2,9-літровий шестициліндровий агрегат доступний в двох варіантах форсування: базова версія розвиває 286 к.с. і 600 Нм крутного моменту, тоді як топовий варіант здатний видавати 340 к.с. і 700 Нм. Передбачається, що на позашляховик G-Class будуть встановлювати тільки найпотужнішу версію даного мотора.

Новий Mercedes-Benz G-Class був представлений в січні 2018 року на Детройтському автосалоні, а його серійне виробництво стартувало в середині травня на підприємстві Magna Steyr в Австрії. На початковому етапі позашляховик буде доступний з єдиним чотирилітровим твін-турбо агрегатом V8, що розвиває 422 к.с. і 610 Нм крутного моменту. Мотор поєднується з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач, що передає тягу на обидві осі в співвідношенні 40% на 60% на користь задньої.

Пізніше стане доступна «заряджена» версія від AMG з чотирилітровим наддувною «вісімкою», яка видає 585 к.с і 850 Нм. Такий автомобіль здатний прискорюватися до «сотні» за 4,5 сек., а його максимальна швидкість обмежена на позначці 220 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook