Автоновини Детройт-2018

Офіційно: Mercedes показав новий Gelandewagen

Фото: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz офіційно представив позашляховик G-Class нового покоління. Публічна прем’єра автомобіля відбулася на автосалоні в Детройті. Виробництво Gelandewagen налагоджено на заводі компанії в Австрії. У Європі продажі новинки повинні початися вже цього літа. Коли позашляховик добереться до українського ринку, поки невідомо.

G-Class нового покоління виконаний в пізнаваному дизайні. При цьому позашляховик помітно додав у габаритах і став легше на 170 кілограмів. Довжина машини тепер становить 4 716 мм (+53 мм), а ширина – 1 880мм (+121 міліметр). Завдяки цьому простір для задніх ніг пасажирів зросла до 150 міліметрів.

Позашляховик отримав масивні передні і центральні стійки кузова. Крім цього, Gelandewagen оснастили модернізованою незалежною передньою підвіскою на двох поперечних важелях, спеціально розробленою Mercedes-AMG. Позашляховик зберіг рамну конструкцію і отримав повнопривідну трансмісію з трьома диференціалами. Дорожній просвіт у машини складає 241 міліметр, а максимальна глибина броду збільшилася до 700 міліметрів. Кут з’їзду дорівнює 30 градусам, в’їзду – 31 градусу, а кут рампи склав 26 градусів.

Інтер’єр новинки зберіг спадкоємність. У Gelandewagen нового покоління з’явилася новітня версія мультимедійної системи Command з великим 12,3-дюймовим дисплеєм. Також, по завіреннях представників Mercedes, їм вдалося домогтися зниження шуму і вібрації в салоні при їзді.

На старті продажів машина буде доступна з безальтернативним 4,0-літровим бензиновим мотором V8. Потужність агрегату становить 422 кінських сили. Двигун працює спільно з девятідіапазонним «автоматом» 9G-Tronic, передає тягу на обидві осі в співвідношенні 40% на 60% на користь задньої. Всього передбачено п’ять режимів їзди – Comfort, Sport, Eco, Individual і G-Mode.

Mercedes G-Class в кузові W463 продається з 2000 року. За цей час позашляховик пережив три модернізації, остання з яких відбулася в 2015 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook