Автоновини

Mercedes-Benz розробить вседорожній універсал C-Class

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz планує випустити універсал C-Class підвищеної прохідності. Таку модифікацію отримає наступне покоління автомобіля у 2022 році. Машина отримає приставку в назві All-Terrain, повідомляє Auto Motor und Sport. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Від стандартного універсала новий All-Terrain буде відрізнятися пластиковим захистом колісних арок, порогів і бамперів. Також машина отримає великі колісні диски і систему повного приводу. Моторну гамму автомобіль, швидше за все, розділить зі стандартним C-Class наступного покоління. Основним конкурентом новинки називається Audi A4 Allroad.

До кінця нинішнього літа в Європі повинні початися продажі оновленного купе і кабріолета C-Class. Рестайлінгову модель можна буде придбати і в Україні. C-Class оснащується форсованим 3,0-літровим бензиновим V6. Потужність агрегату зросла до 390 к.с. З таким мотором до перших 100 км / год автомобіль може розігнатися за 4,7 секунди.

Крім цього Mercedes C-Class отримав нову гібридну силову установку. До її складу входить 1,5-літровий мотор з віддачею 184 к.с. Двигун працює спільно c акумулятором 48-вольт і генератором EQ Boost. Електрична система може додати додаткові 14 к.с. в разі, коли це необхідно. До 100 км / год гібрид може розігнатися за 7,9 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook