Автоновини

Harley-Davidson з «Термінатора-2» виставили на аукціон

Мотоцикл Harley-Davidson, який взяв участь у фільмі Джеймса Кемерона «Термінатор-2: Судний день» в 1991 році виставили на аукціон Profiles in History. Очікується, що модель під назвою FLSTF Fat Boy піде з молотка за 200 000 – 300 000 доларів, повідомляє SyFy. Технічні характеристики мотоцикла невідомі.

Для тих кому такий транспортний засіб не по кишені, на аукціоні запропонують мотоцикл з фільму «Суддя Дредд». Цей транспортний засіб оцінюється в 20 000 – 30 000 доларів. Крім цього, з молотка продадуть модель космічного корабля з фільму «Чужі». За неї доведеться заплатити мінімум 150 тис. доларів.

Сама компанія Harley Davidson в найближче десятиліття планує вивести на ринок десять нових мотоциклів. Одним з них стане повністю електричний транспортний засіб. Серійний випуск такого мотоцикла почнеться трохи більше ніж через рік.

Американська компанія веде розробку електричного мотоцикла останні п’ять років. Перший прототип був показаний в 2014 році. Його оснастили електромотором, що розвиває 74 к.с. і 52 Нм крутного моменту. Агрегат дозволяє байку прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за чотири секунди, а його максимальна швидкість обмежена 150 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook