Автоновини

Mercedes-Benz почав серійне виробництво нового G-Class

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz приступила до серійного виробництва позашляховика G-Class нового покоління. Складання моделі ведеться на заводі Magna Steyr в Граці (Австрія). Виробництво позашляховиків G-Class ведеться на цьому підприємстві з 1979 року. За цей час з конвеєра заводу зійшло 300 000 таких автомобілів.

Новий Mercedes-Benz G-Class дебютував на початку 2018 року на детройтскому автосалоні. В основу автомобіля лягла рама сходового типу і незалежна підвіска на двох поперечних важелях, спеціально розроблена інженерами Mercedes-AMG.

Новий G-Class доступний для замовлення і в Україні. Бажаючим придбати машину доведеться заплатити мінімум 121 936 євро. Після запуску продажів новий Gelandewagen модно буде придбати з єдиним чотирилітровим агрегатом V8 з двома турбінами, що розвиває 422 к.с. і 610 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач, що передає тягу на обидві осі в співвідношенні 40% на 60% на користь задньої.

Також клієнтам запропонують «заряджену» модифікацію нового «Геліка» від AMG. Такий позашляховик укомплектували чотирьохлітровим наддувним агрегатом V8, який прийшов на зміну колишньому 5,5-літровому мотору V8. Двигун видає 585 к.с. і 850 Ні крутного моменту, що на 14 сил і 90 Нм перевершує віддачу агрегату попередника.

Двигун дозволяє автомобілю масою 2485 кг прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,5 секунди, що на 0,9 секунди швидше колишнього G 63. Максимальна швидкість примусово обмежена 220 кілометрами на годину. При цьому покупцям запропонують опціональний набір з модернізованими колесами, шинами і пересунутим на позначку 240 км / год електронним обмежувачем.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook