Авто на єврономерах Автоновини

Обговорення законопроекту про авто з єврономерами можливе лише після узгодження питання про захист вітчизняного ринку – Южаніна

Обговорення з активістами законопроекту щодо механізму легалізації автомобілів з єврономерами і реформування митних правил для ввезення таких авто можливі тільки після того, як буде узгоджено питання про захист вітчизняного ринку. Про це заявила глава парламентського комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна в інтерв’ю “Інтерфакс-Україна”, повідомляє Epravda.com.ua.

“Ми загралися, коли почали говорити лише про необхідність вирішити проблему і розмитнити “євробляхи”. Крім цього, потрібно відповісти ще на два запитання: а чи зможемо ми дозволити собі таке розмитнення у майбутньому, і як захищатимемо власний ринок? Коли я побачила, що все крутититься навколо одного питання – як розмитнити, то запропонувала активістам говорити про перші дві частини лише після узгодження третього питання”, – сказала вона в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.

За її словами, якщо не буде досягнуто консенсусу щодо захисту українського ринку, домовленості щодо механізму легалізації авто з іноземними номерами і подальші зміни митних правил для ввезення старих автомобілів з інших країн не мають сенсу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook