Автоновини

Dodge анонсував оновлений Challenger SRT Hellcat

Фото: Dodge

Компанія Dodge опублікувала тизери оновленого купе Challenger SRT Hellcat – 2019 модельного року. Після рестайлінгу автомобіль отримає повітроводи в капоті, виконані в стилі класичних американських маслкарів 1960 і 1970-х років.

Даних про зміни в технічної складової поки немає. Нинішній Dodge Challenger SRT Hellcat оснащується 6,2-літровим двигуном V8 з приводним нагнітачем, який розвиває 717 к.с. і 881 Нм крутного моменту. Передбачається, що віддача мотора у оновленого купе може підвищитися до 735 кінських сил.

Раніше повідомлялося, що марка Dodge припинить випуск найпотужнішого і швидкого Challenger в історії – Demon. Купе комплектується 6,2-літровим компресорним мотором V8, що видає 850 к.с. і 1044 Нм крутного моменту. З «нуля» до 96 км / год суперкар прискорюється за 2,3 секунди, що робить його найбільш динамічним серійним автомобілем у світі.

Після зміни покоління Dodge Challenger почнуть випускати на абсолютно новій платформі. Як очікується, маслкар розділить основні агрегати з наступною Maserati Ghibli.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook