Автоновини

Пікап Nissan Navara підготували до важкого бездоріжжя

Фото: Nissan

Компанія Nissan представила спеціальну версію пікапа Navara, що отримала назву Off-Roader AT32. Прем’єра новинки, призначеної для їзди по важкому бездоріжжю, відбулася в рамках виставки Commercial Vehicle Show в Бірмінгемі.

Nissan Navara Off-Roader AT32 був розроблений спільно з ісландською компанією Arctic Trucks, що спеціалізується на створенні екстремальних версій позашляховиків різних марок. Пікап укомплектували 32-дюймовими позашляховими колесами на 17-дюймових алюмінієвих дисках.

Дорожній просвіт збільшився з 22,3 до 24,3 см, а кут в’їзду склав 35 градусів. Автомобіль оснастили шноркелем, завдяки якому глибина подоланого броду склала 80 сантиметрів. Плюс до всього, в якості опції доступне блокування диференціала на передній осі.

Nissan Navara Off-Roader AT32 оснащується тим же 2,3-літртовим дизелем з двома турбінами, що розвиває 190 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Перелік електронних систем пікапа включає функції допомоги при старті в гору і при спуску, систему екстреного гальмування і функцію кругового огляду.

Nissan Navara Off-Roader AT32 буде продаватися на європейському ринку. Терміни появи пікапа і його ціни поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook