Автоновини

Jeep випустив останній Wrangler покоління JK

Фото: Jeep

Компанія Jeep випустила останній екземпляр позашляховика Wrangler третього покоління, що має позначення JK. Автомобіль з чотирьохдверним кузовом у виконанні Rubicon Unlimited зійшов з конвеєра підприємства в місті Толідо (штат Огайо).

Jeep Wragler JK виробляється з 2007 року і за свій життєвий цикл розійшовся тиражем більш ніж 2,1 млн примірників. На зміну позашляховику прийшла модель покоління JL, прем’єра якої відбулася в листопаді 2017 року на мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Новий Wrangler зберіг рамну конструкцію, але при цьому отримав алюмінієвий кузов, за рахунок якого маса автомобіля зменшилася на 90 кілограмів. Позашляховик укомплектували новим дволітровим чотирициліндровим турбомотором, який працює за схемою mild hybrid – в парі з стартер-генератором і 48-вольтовою електричною системою. Віддача агрегату склала 272 к.с. і 400 Нм крутного моменту.

Крім цього, Wrangler буде пропонуватися з 3,6-літровим атмосферним мотором, що видає 285 сил і 353 Нм крутного моменту. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або восьмідіапазонний «автомат». Крім того, в наступному році у позашляховика з’явиться версія з дизельним трилітровим мотором, характеристики якого поки не називаються. Нарешті, незабаром компанія Jeep повинна представити модифікацію «Ренглер» з кузовом «пікап».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook