Автоновини

Спортивна версія Audi Q3 нового покоління вперше помічена на тестах

Фото: Autocar

Компанія Audi приступила до дорожніх випробувань спортивної версії кросовера Q3 другого покоління. Новинка отримає назву SQ3 і буде представлена влітку нинішнього року. Шпигунські фотографії автомобіля були викладені виданням Autocar. Судячи з перших знімків, машина отримає нову решітку радіатора, масивні колісні арки і великі колісні диски.

Кросовер наступного покоління побудують на платформі MQB. Audi SQ3 отримає 2,5-літровий бензиновий мотор. Потужність агрегату складе приблизно 340 к.с. Мотор працюватиме спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або «роботом» з двома зчепленнями.

Також очікується поява надпотужної версії кросовера під назвою RS Q3. Очікується, що таку модифікацію оснастять 2,5-літровим мотором з віддачею 395 к.с.

За неофіційними даними, довжина Audi Q3 складе 4450 мм, а ширина – 1860 мм. Розмір колісної бази виросте до 2650 міліметрів. Обсяг багажника складе близько 440 літрів. Базовим мотором, швидше за все, стане 1,5-літрової бензиновий двигун. Потужність мотора складе 128 кінських сил.

Пізніше кросовер отримає гібридну модифікацію. До складу силової установки увійде 1,4-літровий бензиновий двигун TFSI і електромотор. Також очікується поява повністю електричної версії Audi Q3. Запас ходу в такої модифікації кросовера складе близько 300 кілометрів.

У Україні на даний момент ціни на Audi Q3 починаються від 1 094 239 грн. Базова версія автомобіля отримала систему повного приводу quattro, асистента початку руху на підйомі, індикатор тиску в шинах, подушки безпеки з двоступеневою системою активації для водія і переднього пасажира і систему курсової стійкості.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook