Автоновини Пекін-2018

Pininfarina анонсувала прем’єру електричного седана

Фото: Pininfarina

Італійське кузовне ательє Pininfarina розповсюдило тизер концептуального електричного седана H500, розробленого спільно з гонконгською фірмою Hybrid Kinetic Group (HKG). Прем’єра прототипу відбудеться 25 квітня на автосалоні в Пекіні.

Судячи з опублікованого зображення, дизайн новинки буде нагадувати попередній прототип під назвою HK GT, який був представлений на автосалоні в Женеві. Седан отримає вузьку світлодіодну передню оптику, що зливається з радіаторною решіткою і особливий вигнутий капот.

В салоні машини встановлять повністю цифрову приладову панель. Всі технічні характеристики седана поки тримаються в секреті. За даними Autocar, запас ходу у H500 складе 1000 км.

Hybrid Kinetic Group планує почати серійний випуск електрокарів з мікротурбогенераторами в 2020 році. На даний момент в списку розробок компанії також є електричний автобус і автомобіль з мотором, здатним працювати на пропані, біоетанолі і природному газі.

Що стосується силової установки HK GT, то вона включає два електричних двигуна, які в сумі видають 800 кінських сил, а також мікротурбогенератор, що виробляє енергію для поповнення запасу акумуляторів. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,9 секунди. Запас ходу складає 1000 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook