Автоновини Пекін-2018

Lexus анонсував прем’єру ES нового покоління

Фото: Lexus

Компанія Lexus опублікувала перше тізерне зображення седана ES нового покоління. Прем’єра автомобіля відбудеться 25 квітня на автосалоні в Пекіні. Поки на знімку показана тільки нова масивна решітка радіатора автомобіля. У компанії заявили, що новинка «змінить концепцію комфорту для любителів розкоші в усьому світі».

Новий ES побудують на платформі Toyota New Global Architecture (TNGA). Автомобіль стане помітно більше і легше свого попередника. Водієві будуть доступні передові системи безпеки, такі як функція утримання автомобіля в смузі руху, системи моніторингу сліпих зон і функція розпізнавання пішоходів.

Автомобіль вже не раз був помічений під час дорожніх тестів. Судячи зі шпигунських фотографій, дизайн машини успадкує ряд стилістичних рішень від IS. Автомобіль отримає новий передній бампер, іншу решітку радіатора і оновлені світлодіодні фари з денними ходовими вогнями у формі бумеранга. Дизайн ліхтарів не змінився, але в них з’явилася нова світлотехніка.

У моторну гамму машини увійде 3,5-літровий бензиновий мотор V6. Потужність агрегату складе близько 270 кінських сил. Також очікується поява гібридної модифікації седана. Новинка отримає систему переднього приводу, крім цього, швидше за все, клієнтам запропонують повнопривідну модифікацію ES.

Продажі машини повинні початися ближче до кінця нинішнього року. Основними конкурентами седана стануть Mercedes-Benz E-Class, BMW 5-Series, Audi A6, Volvo S90, Jaguar XF, Genesis G80, Infiniti Q70 і Cadillac CTS. У Україні на даний момент продається рестайлінгова версія нинішнього покоління седана. Автомобіль пропонується в трьох версіях за ціною від 1 312 335 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook