Автоновини Женева-2018

Pininfarina показала силует 800-потужного електричного суперкара

Фото: PininfarinaSpA

Італійське кузовне ательє Pininfarina розповсюдило тизер концептуального електричного суперкара HK GT, розробленого спільно з гонконгською фірмою Hybrid Kinetic Group (HKG). Прем’єра прототипу відбудеться 6 березня на Женевському автосалоні, повідомляє Auto-motive.

Судячи по зображенню, це буде розкішний чотиримісний автомобіль з двома великими дверима конструкції «крило чайки». Передбачається, що в новинці застосують ті ж технології, що і на седані HKG H600, який показали в Женеві в минулому році.

Склад силової установки включив два електричних двигуна, які в сумі видають 800 кінських сил, а також мікротурбогенератор, що виробляє енергію для поповнення запасу акумуляторів. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,9 секунди. Запас ходу складає 1000 кілометрів.

Hybrid Kinetic Group планує почати серійний випуск електрокарів з мікротурбогенераторами в 2020 році. На даний момент в списку розробок компанії також є електричний автобус і автомобіль з мотором, здатним працювати на пропані, біоетанолі і природному газі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook