Автоновини Пекін-2018

Nissan привезе на мотор-шоу в Пекін три електрокара

Фото: Nissan

Компанія Nissan збирається представити в Пекіні три повністю електричні моделі. Так, публіці покажуть концепт під назвою iMX KURO. Кросовер отримав два потужних електромотора і функцію автопілота. При безпілотному режимі кермо забирається в приладову панель, а сидіння можна відкинути. Запас ходу у машини складає близько 600 км.

Кросовер також буде оснащений новою технологією під назвою B2V (Brain-to-Vehicle – від мозку до автомобіля). Система інтерпретує сигнали, що надходять від мозку водія, щоб допомогти йому в управлінні автомобілем. Прототип iMX KURO раніше був показаний на автосалоні в Токіо. Чим від нього буде відрізнятися кросовер для пекінського мотор-шоу, поки невідомо.

Також в Пекіні Nissan ще раз покаже електрокар Leaf другого покоління. Автомобіль оснастили синхронним електромотором, що розвиває 110 кВт (150 к.с.) і 320 Нм крутного моменту. Запас ходу у новинки становить 378 кілометрів. Максимальна швидкість – 144 км на годину.

Крім цього, на мотор-шоу буде представлений абсолютно новий електрокар, вся інформація про який тримається в секреті. Новинка орієнтована, перш за все, на місцевий ринок.

«Нова електрична модель дебютує на Auto China 2018 у Пекіні і займе центральне місце на нашому стенді поряд з новим Nissan Leaf і концептуальним автомобілем Nissan IMx KURO. Новинка повинна допомогти задовольнити зростаючий попит на електромобілі в Китаї», – розповіли в прес-службі компанії.

Nissan має намір до 2022 року запустити вісім нових автомобілів з електричними силовими установками, а також почати встановлювати системи автоматичного управління на не менше ніж 20 моделей. Після 2022 року Nissan розраховує продавати не менше одного мільйона автомобілів з гібридними або електричними силовими установками щорічно.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook