Автоновини

Mercedes-Benz випустить великий електричний седан

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz розробить електричний седан під назвою EQS. Продажі автомобіля в Європі почнуться в 2020 році, повідомляє Autocar. Новинка буде конкурувати з Jaguar XJ і Audi A8. При цьому в компанії підкреслили, що автомобіль не стане частиною лінійки S-Class.

«У нас буде електричний автомобіль рівня S-Class, без сумніву. Однак він не стане частиною цього сімейства», – розповів виданню глава проекту Майкл Кельц.

За словами топ-менеджера, новинка отримає «короткі звіси спереду і ззаду, а також велику колісну базу». Кельц підкреслив, що компанія вже підготувала прототип майбутньої моделі. Вся інша інформація про автомобіль тримається у секреті.

У нове електричне сімейство німецької марки увійде два седана, два кросовера, а також хетчбек, який зможе скласти конкуренцію BMW i3. Прототип останнього був представлений у вересні минулого року на Франкфуртському автосалоні.

Продажі першого електричного кросовера Mercedes під назвою EQC почнуться в першій половині наступного року. Основними конкурентами новинки стануть Audi E-tron, Jaguar I-Pace і Tesla Model X. Кросовер побудують на новій платформі Electric Vehicle Architecture (EVA).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook