Автоновини

Opel показав дизайн оновленої «Астри»

Фото: Opel

Компанія Opel опублікувала серію тизерів, що дають уявлення про дизайн оновленої моделі Astra. Знімки деяких елементів кузова хетчбека розмістили на офіційному твіттері німецької марки.

Судячи з фотографій, оновлена ??«Астра» отримає модернізовані фари головного світла і задні ліхтарі, та злегка змінений корпус зовнішніх дзеркал. Крім того, як очікується, після рестайлінгу хетчбек обзаведеться іншою радіаторною решіткою і новим переднім бампером. Плюс до всього, передбачається, що модернізації піддасться і інформаційно-розважальна система.

Чи стане доступна рестайлінгова «Астра» з новими двигунами, поки не відомо. Не виключено, що лінійку можуть поповнити агрегати французького альянсу Groupe PSA, частиною якого Opel став влітку 2017 року.

На даний момент Opel Astra пропонується з бензиновими і дизельними моторами. Перші представлені 1,4-літровим 100-потужним атмосферним агрегатом, трициліндровим наддувним мотором робочим об’ємом один літр, а також 1,4-літровими турбованими «четвірками», що видають 125 і 150 сил. Крім того, доступний топовий мотор 1.6, який видає 200 кінських сил.

У дизельну лінійку входять 1,6-літрові двигуни потужністю від 95 до 136 кінських сил. Крім того, німецька марка пропонує бітурбо мотор такого ж об’єму, що розвиває 160 сил і 350 Нм крутного моменту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook