Автоновини

Тест армійського УАЗа нажахав американських водіїв (відео)

Американські любителі радянських автомобілів вирішили протестувати культовий УАЗ-469 на одній зі спеціальних трас. Про це в своєму блозі розповідає засновник клубу СРСР Garage Олександр Борисов.

У Північній Америці чимало шанувальників радянських автомобілів. У Лос-Анджелесі вже близько трьох років існує клуб СРСР Garage, який організовує зустрічі власників автомобілів з “Союзу”. Нещодавно його засновник Олександр Борисов вирішив випробувати УАЗ-469 на позашляхової трасі, про що розповів на каналі.

Армійський УАЗ-469 ймовірно був доставлений з Канади, куди свого часу було налагоджено постачання радянських авто.




Машина звичайнісінька, кольору хакі. Однак “уазик” для офф-роуд покатушек приїхав не свої ходом, а на лафеті. Як зазначив Олександр, проїхати на такому джипі зі швидкісного хайвею близько 60 миль – справа не з приємних.

Заїхати на позашляхову трасу може будь-хто на джипі. Все що потрібно, це заплатити 15 доларів і не з’їжджати з позначеного маршруту. Однією з найефектніших перешкод є подолання невеликої річки. Ось тут радянський “козлик” і зганьбився, застрягши прямо на середині водойму. Виявляється, у машини не включився передній міст і вона вперлася колесами в камені. Добре, що на виручку прийшов пікап Toyota Tundra.

На позашляховій трасі УАЗ-469 місив бруд з шістьма пасажирами в салоні. Особливо дісталося гальорці. На жорстких відкидних сидіннях по бортах можна запросто відбити нирки. Саме так охарактеризувала свою поїздку одна з пасажирок.

 

ДЖЕРЕЛО: segodnya.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook