Автоновини

Найменший Citroen оновився і отримав покращений мотор

Фото: Citroen

Компанія Citroen представила оновлену версію своєї найменшої моделі – хетчбека C1. Автомобіль отримав модернізований двигун, нові можливості по персоналізації і спецверсію на честь популярного жіночого журналу.

Так, хетчбек став доступний з допрацьованим трициліндровим мотором робочим об’ємом один літр виробництва Toyota, віддача якого зросла з 68 до 72 кінських сил. Двигун поєднується з механічною або роботизованою коробкою передач. В якості альтернативи, як і раніше пропонується 1,2-літровий агрегат, який видає 82 сили і 118 Нм крутного моменту.

Крім того, для Citroen C1 стала доступна модернізована інформаційно-розважальна система з семидюймовим сенсорним дисплеєм, а також з підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay, Android Auto і Mirror Link. У списку доступних електронних «помічників»: камера заднього виду, функція безключового доступу в салон, система дотримання рядності руху і функція допомоги при старті на підйомі.

Нарешті, у хетчбека з’явилися дві спеціальні версії: Urban Ride і Elle. Перша відрізняється від автомобіля в стандартному виконанні чорними корпусами зовнішніх дзеркал, тонованими вікнами, а також можливістю вибрати з п’яти додаткових відтінків кузова.

Варіант Elle присвячений співробітництву французької марки з однойменним жіночим виданням. Такий хетчбек можна замовити в трьох ексклюзивних версіях колірного оформлення і особливими 15-дюймовими легкосплавними дисками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook