Автоновини

BMW вивела на фінальні тести X5 нового покоління

Фото: Motor1

Компанія BMW приступила до фінальних тестів кросовера X5. Фотошпигунам вдалося зняти автомобіль під час дорожніх випробувань в Німеччині. Знімки були опубліковані виданням Motor1. Прем’єра новинки відбудеться найближчим часом, і вона буде конкурувати з Mercedes GLE. Автомобіль не стане флагманом компанії. У 2018 році вийде кросовер X7, який очолить модельний ряд німецького бренду.

Судячи зі шпигунських фотографій, кросовер X5 отримає велику решітку радіатора, нові світлодіодні фари і інші повітрозабірники. Також машину укомплектують модернізованою мультимедійною системою, системою управління жестами і голосом, а також функцією автономної парковки.

Новинку побудують на платформі CLAR. Завдяки цьому, автомобіль стане помітно легше кросовера попереднього покоління. У гамму двигунів майбутнього X5 увійдуть чотирьох-, шести-, і восьмициліндрові двигуни. Також автомобіль отримає гібридну модифікацію і «заряджену» версію M, потужністю близько 600 кінських сил.

Що стосується X7, то виробництво цього автомобіля має розпочатися до кінця нинішнього року. Основними конкурентами новики стануть Range Rover, Mercedes-Benz GLS, Audi Q7 і Cadillac Escalade. Баварці мають намір продавати по 45 тис. BMW X7. Як повідомлялося раніше ціни на машину можуть скласти близько 130 тис. євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook