Авто на єврономерах Автоновини

Постачальники «євроблях» дійшли до абсурду і вже пропонують ВАЗи

Головний аргумент користувачів нерозмитнених автомобілів з єврономерами: Ми хочемо їздити на нормальних і доступних автомобілях, а поки в країні драконівські мита, ми не будемо їх платити і продовжимо їздити на нерозмитнених авто. Але в логічному ланцюжку таких аргументів почав відбуватися системний збій, пише Autoconsulting.

Так, стали з’являтися оголошення про продаж в Україні нерозмитнених ВАЗів та ще й за цінами, порівнянними з вартістю авто української реєстрації.

Ось один із прикладів. ВАЗ-2109 1995 року випуску на польській реєстрації пропонують в Україні … за $ 1000. Найцікавіше, що знайти такий же автомобіль на українських номерах за ту ж ціну взагалі не проблема. Сайти автооголошення видають десятки таких варіантів, абсолютно законних і легальних автомобілів. Так в чому ж проблема купити такий ВАЗ тут і спокійно їздити?

Крім ВАЗів в Україну переганяють і Daewoo Lanos польського виробництва, який також можна знайти і на нашому ринку. І, як і в випадку з ВАЗом, справа зовсім не в бажанні долучитися до європейської автокультури. Це схема, яка приносить комусь дохід.

А в Україні стане на одне «корито» більше. Про європейську якість писати, в цьому випадку, немає сенсу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook