Автоновини

Genesis показав седан майбутнього

Фото: Genesis

Преміальний підрозділ Hyundai – компанія Genesis – привезла на автосалон у Нью-Йорк концептуальний седан Essentia. В майбутньому автомобіль отримає серійну версію, яка з’явиться в 2022 році. Новинка, швидше за все, буде продаватися і в Європі.

В основу новинки лягло нове шасі, виконане з вуглепластика. Автомобіль отримав футуристичний дизайн з рисами Gran Turismo. Машина отримала двері в стилі «крила метелика», світлодіодну оптику і довгий капот. Седан оснащується системою розпізнавання особи, а відкрити машину можна тільки після сканування відбитку пальців. Інтер’єр машини нагадує класичний спортивний автомобіль.

За словами представників корейського бренду, прототип оснащується електричною силовою установкою. Розгін до сотні у седана займає близько трьох секунд. Інші технічні характеристики новинки поки тримаються в секреті.

Раніше повідомлялося, що модельна лінійка преміального суббренда Genesis до 2020 року буде складатися мінімум з шести моделей. Зокрема, під маркою Genesis будуть випущені два кросовера, а також спортивне купе.

Для розробки нових моделей Genesis компанія Hyundai заснувала спеціальний підрозділ по дизайну. З середини 2016 року цю структуру очолив Люк Донкерфольке, який раніше займався дизайном моделей Audi, Bentley, Lamborghini, Seat і Skoda. Він поєднує цю роботу з посадою глави дизайнерського центру Hyundai Motor.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook