Автоновини

Volkswagen представив великий пікап на базі Atlas

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen представила на Нью-Йоркському автосалоні концептуальний великий пікап під назвою Atlas Tanoak. Новинку побудували на базі серійного кросовера Atlas, який також відомий під назвою Teramont.

Пікап отримав назву на честь дерева, поширеного на території штатів Каліфорнія і Орегон. В основі пікапа лежить масштабована платформа MQB. Габаритна довжина прототипу склала 5436 мм, що на 381 мм більше «Атласу». Ширина автомобіля перевищила два метри, а його висота дорівнює +1829 міліметрів. Розмір колісної бази збільшився на 280 мм – до 3251 мм.

Volkswagen Atlas Tanoak отримав радіаторну решітку і фірмовий логотип, що підсвічуються за допомогою LED-елементів,  а також 20-дюймові легкосплавні колеса з позашляховими покришками.

У подвійній кабіні на п’ять місць з’явилися нова коробка передач і селектор режиму руху зі спеціальним покриттям, покликаним полегшити управлінням автомобіля в робочих рукавичках. Крім того, в салоні встановили сидіння з посиленою бічною підтримкою заради зручності по їзді по бездоріжжю.

Пікап приводиться в рух 3,6-літровим бензиновим мотором V6, що розвиває 280 к.с. і 360 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу 4Motion з декількома режимами руху по бездоріжжю. Volkswagen Atlas Tanoak здатний прискорюватися з місця до 96 км / год за 8,5 секунди.

Про можливість запуску серійного виробництва Volkswagen Atlas Tanoak поки не повідомляється. Подібний пікап зміг би скласти конкуренцію Chevrolet Colorado, Toyota Tacoma, Ford Ranger і Honda Ridgeline.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook