Автоновини

Toyota показала дизайн нового RAV4

Компанія Toyota опублікувала тизер моделі RAV4 нового покоління, що дає уявлення про зовнішність новинки. Публічна прем’єра кросовера, який розділить платформу з седаном Camry, відбудеться в середу, 28 березня, на Нью-Йоркському автосалоні.

Судячи з відеоролика, дизайн RAV4 після зміни зазнає істотних змін. У зовнішності кросовера з’явиться деякі риси, запозичені у концепт-кара FT-AC, який дебютував на колишньому мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Нову Toyota RAV4 побудують на модульній платформі TNGA, яка вже лежить в основі моделей C-HR, Prius і Camry. Не виключено, що лінійка двигунів включатиме не тільки колишні атмосферники, а й нові наддувні агрегати. Плюс до всього, у кросовера може з’явитися версія з гібридною силовою установкою.

Toyota RAV4 нинішнього покоління пропонується в Україні з 2,0- і 2,5-літровими бензиновими моторами потужністю 150 і 180 кінських сил відповідно. Перший здатний працювати в парі з шестиступінчастою “механікою” або варіатором, а більш потужний агрегат поєднується з шестидіапазонною автоматичною трансмісією. Крім того, кросовер комплектується 150-потужним дизелем робочим об’ємом 2,2 літра, що працює разом з «автоматом». Ціни на RAV4 починаються від 719 817 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook