Автоновини

Maserati привезе в Нью-Йорк найшвидшу версію кросовера Levante

Фото: Maserati

Компанія Maserati опублікувала у своєму твіттері тизери нової версії кросовера Levante, прем’єра якої відбудеться 28 березня на Нью-Йоркському автосалоні. Судячи з підпису «New storm is coming» (насувається новий шторм), італійці представлять на мотор-шоу найпотужнішу і швидку GTS-модифікацію моделі.

Зовні Maserati Levante GTS буде відрізнятися від стандартного кросовера особливим переднім бампером зі збільшеними повітрозабірниками, а також колесами іншого дизайну.

За попередніми даними, новинку оснастять 3,8-літровим бензиновим твін-турбо мотором V8 від седана Quattroporte GTS, на якому він видає 530 кінських сил. При цьому не виключено, що на Levante GTS віддачу двигуна збільшать до 550 кінських сил. Нарешті, в подальшому у Levante може з’явитися і більш потужна версія Trofeo, де продуктивність агрегату зросте до 600 сил.

Maserati Levante GTS оснастять модернізованою підвіскою зі спортивними настройками і високопродуктивними гальмівними механізмами. Деякі незначні зміни зазнає і інтер’єр новинки.

На даний момент найпотужнішою версією Levante є кросовер з індексом S, який комплектується трилітровим агрегатом V6 потужністю 430 кінських сил. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за п’ять секунд, а його максимальна швидкість складає 263 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook