Автоновини ЛА-2017

Toyota випустила позашляховик з функцією трансляції подорожей

Фото: Toyota

Компанія Toyota представила на мотор-шоу в Лос-Анджелесі концептуальний позашляховик FT-AC (Future Toyota Adventure Crossover). Головною особливістю прототипу став комплекс камер, завдяки яким можна записувати подорожі.

Пристрої інтегровані в корпуси зовнішніх дзеркал, які працюють в парі з інфрачервоними камерами, службовцями для зйомки в темний час доби. Додаткові світлодіодні елементи на даху можуть служити в якості спалаху.

Записані файли автоматично відправляються в хмарне сховище, завдяки чому відеороликами та фотографіями можна моментально ділитися з друзями або викладати їх в соціальні мережі.

Toyota FC-AC отримала ряд елементів для їзди по бездоріжжю, включаючи посилений захист днища і нижньої частини кузова, буксирувальні гаки, 20-дюймові колісні диски і позашляхові покришки. Ззаду встановлено спеціальне кріплення для перевезення велосипедів.

Технічні деталі про позашляховик не розкриваються. В «Тойоті» тільки підкреслили, що конструкція прототипу має установку бензинових або гібридних агрегатів, повний привід і системи розподілу тяги.

Ряд стилістичних і конструкторських рішень Toyota FT-AC можуть застосовувати на майбутніх позашляховиках японської марки. Не виключено, що концепт-кар дає уявлення про те, яким би міг вийти ідеологічний наступник знятої з виробництва моделі FJ Cruiser.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook