Автоновини

Subaru показала оптику нового Forester

Фото: Subaru

Компанія Subaru опублікувала нове тізерне зображення кросовера Forester нового покоління. На знімку показані C-подібний ліхтар і задня частина кузова. В цілому дизайн новинки, судячи з раніше опублікованих знімках з брошури, повинен отримати риси концепту під назвою VIZIV Future, який був представлений ще в жовтні 2015 року на Токійському автосалоні.

Кросовер побудують на новій платформі Subaru Global Platform (SGP), яку вже використовують Impreza п’ятого покоління і XV. За неофіційними даними, в моторну гамму машини увійдуть бензинові чотирициліндрові двигуни. Також Forester укомплектують безступінчатою трансмісією і системою повного приводу. Крім цього клієнтам нададуть нові системи безпеки.

Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку 28 березня. Чи з’явиться новинка у продажу в Україні поки невідомо. У Україні з вересня минулого року продається оновлена ??версія Forester нинішнього покоління. Ціни на машини починаються від 817 000 грн.

Придбати машину можна з бензиновими горизонтально-опозитними двигунами об’ємом 2,0 і 2,5 л, причому найпотужніша версія оснащується дволітровим турбомотором. Всі двигуни працюють спільно з безступінчатою коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook