Автоновини

Mini анонсувала прем’єру загадкової новинки

Фото: Mini

Компанія Mini опублікувала тизерний відеоролик, присвячений автосалону в Нью-Йорку, який відкриється 28 березня. На ньому показана модель Cooper, на якій можна розглянути новий логотип бренду зеленого кольору. За даними видання Motor1, мова може йти про прем’єру першого серійного електрокара Mini.

За неофіційними даними, запас ходу у електрокара німецького бренду складе 305 кілометрів. До 100 км годину електричний Mini зможе розігнатися за 7,5 секунд. Не виключається, що в продаж новинка надійде під назвою Mini Cooper E.

Раніше автомобіль був помічений під час тестування за Полярним колом. Однак, поки фотошпигунам вдалося зняти лише тестовий мул, на якому інженери Mini обкатують вузли і агрегати майбутньої моделі. Збірку новинки обіцяють налагодити в Великобританії. При цьому випуск трансмісії для машини буде відбуватися в Німеччині.

Що стосується нового логотипу, що застосовується на автомобілях бренду з 2018 року.  Емблема виконана в спрощеному, двовимірному варіанті з фірмовою назвою, написаним великими літерами. Від тривимірного стилю, який був вперше продемонстрований на логотипі німецького бренду в 2011 році, було прийнято рішення відмовитися.

На торішньому автосалоні у Франкфурті компанія Mini представила концепт свого першого в історії електрокар. Прототип отримав назву Electric Concept. У компанії пояснили, що ряд деталей для електрокара були створені з використанням технології 3D-друку. Бічні “спідниці” і задній дифузор виконали зі склопластику.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook