Автоновини

Bentley показала особливу Bentayga для «Гонки в хмарах»

Фото: Bentley

Компанія Bentley представила спеціальну модифікацію кросовера Bentayga, яка була розроблена для участь в гонці на горі Пайкс Пік, яка також відома як «Гонка в хмарах». Заїзд пройде 24 червня. Пілотом машини стане Рис Міллен, який вже двічі ставав переможцем цього змагання.

Від стандартного кросовера автомобіль відрізняється новими гоночними сидіннями, особливою ??бортовою системою пожежогасіння і спортивною вихлопною системою Akrapovic. При цьому в компанії підкреслили, що автомобіль залишився максимально близьким до серійного.

Bentayga оснащується бензиновим двигуном W12 потужністю 608 кінських сил. З місця до 100 км / год позашляховик розганяється за 4,1 секунди, а його максимальна швидкість складає 301 км на годину. Машина оснащується пневматичною підвіскою і системою повного приводу. Вага кросовера складає майже 2,5 т.

Щорічний захід «Гонка в хмарах» проводиться в США в Скелястих горах з 1916 року, неподалік від міста Колорадо-Спрінгс. Протяжність траси складає 19,99 кілометра. Старт знаходиться на висоті 2800 м, а фініш розташований на позначці 4302 м над рівнем моря.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook