Автоновини

Volkswagen покаже пікап на базі кросовера Atlas

Фото: Volkswagen

Марка Volkswagen представить на Нью-Йоркському автосалоні, який відкриється в четвер, 29 березня, новий середньорозмірний пікап. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Automotive News.

За попередніми даними, німці привезуть на автосалон концепт-кар, проте серійне виробництво пікапа може початися незабаром на підприємстві в штаті Теннессі. Новинку побудують на базі великого кросовера Atlas, який відомий також під назвою Teramont.

У Украхні лінійка двигунів кросовера включає дволітрову бензинову турбированну «четвірку» потужністю 220 к.с., а також 3,6-літровий шестіцілінлровий агрегат, який видає 280 кінських сил. Обидва мотори поєднуються з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу 4Motion.

Новий позашляховик буде призначений в першу чергу для ринку США і Канади. Новинка складе конкуренцію Chevrolet Colorado, Toyota Tacoma, Ford Ranger і Honda Ridgeline.

Раніше стало відомо, що на Нью-Йоркському автосалоні дебютує нова версія кросовера Atlas, яка на відміну нинішньої семиместной версії отримає салон з п’ятьма посадковими місцями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook