Автоновини

Volkswagen анонсував прем’єру п’ятимісного Teramont

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen опублікувала перше тізерне зображення нової версії великого кросовера Atlas. На українському ринку ця модель також відома під назвою Teramont. Новинка на відміну від стандартної версії отримає лише п’ять посадочних місць і помітно зменшиться в розмірах. Офіційна прем’єра кросовера відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку 28 березня.

Виробництво машини буде налагоджено на заводі в місті Чаттануга (штат Теннессі). Для цього в підприємство вже було інвестовано 340 мільйонів доларів. На даний момент з конвеєра підприємства сходять семимісний Atlas і седан Passat.

Новинку побудують на плафторми MQB. Судячи по зображенню, дизайн автомобіля буде повторювати Atlas. Технічні характеристики кросовера тримаються в секреті. Швидше за все, моторну гамму новинка запозичить у семимісного варіанту.

Volkswagen Atlas був представлений восени 2016 року в США. Габаритна довжина моделі, яка побудованаа на модульній архітектурі MQB, становить 5036 мм, ширина – 1989 мм, а висота 1778 міліметрів. Розмір колісної бази – 2979 міліметрів. Дорожній просвіт дорівнює 203 мм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook