Автоновини

Корпорація Богдан планує витіснити маршрутки з вулиць українських міст

Фото: Богдан-Авто

Нові моделі тролейбусів і автобусів виробництва «Богдан» незабаром зможуть повністю витіснити маршрутки з вулиць українських міст. В Корпорації «Богдан» вважають, що епоха 8-метрових маршруток повинна завершитися і міста повинні закуповувати великі низькопідлогові сучасні автобуси і тролейбуси, повідомляє Autoconsulting.

Вони давно розроблені і завод освоїв серійне виробництво. Більш того, завод вже поставив партію тролейбусів на європейський ринок, де вони успішно працюють.
Нагадаємо, невеликі і маневрені маршрутки марки «Богдан А091» стали масовим явищем на початку 2000-х років і зробили справжній переворот в сфері міських пасажирських перевезень. Вони були легкими в експлуатації, порівняно недорогими, зручними для пасажирів і замінили російські «ГАЗелі» та «ПАЗи».

Але їх час закінчується, їм на зміну прийдуть сучасні 12-ти і 18-метрові тролейбуси і автобуси, що враховують особливості людей з обмеженими можливостями і відповідають сучасним європейським і світовим стандартам – економічним, технічним і екологічним.

Нагадаємо, що «Богдан» підтримує ініціативи місцевих рад з оновлення рухомого складу та його заміщення новими безпечними, комфортними і екологічними зразками. На сьогодні Луцький «Автоскладальний завод №1» може забезпечити потреби міст в новому транспорті в розмірі 2200 одиниць на рік. На підприємстві активно працюють над тим, щоб до 2020 року збільшити потужності заводу до 6000 одиниць техніки на рік.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook