Автоновини Женева-2018

Skoda розробила складаний самокат

Фото: Skoda

Компанія Skoda представила концепт складного самоката. Офіційна прем’єра новинки відбудеться в березні на автосалоні в Женеві. Транспортний засіб забарвлений в традиційні кольори чеського бренду і виконаний в характерному фірмовому дизайні Skoda.

Модель отримала складну конструкцію, завдяки чому зможе поміщатися в багажник автомобіля. Скутер буде призначатися, перш за все, для водіїв, які не мають змоги припаркувати свою машину поруч з місцем роботи. Також новинка призначається для жителів великих мегаполісів, які не хочуть довго стояти в пробках.

У складеному вигляді висота скутера становить всього 41 см, а довжина – 48 сантиметрів. Новинка виконана з алюмінію. Завдяки чому вага скутера становить всього 5 кілограмів. Вантажопідйомність транспортного засобу дорівнює 100 кілограмам. Скутер буде опціонально пропонуватися бажаючим придбати моделі Octavia і Superb починаючи з другої половини нинішнього року.

Раніше свій самокат представив Peugeot. Також в проекті взяла участь швейцарська компанія Micro Mobility, яка розробила електричний самокат під назвою e-Kick. Вага новинки становить 8,5 кілограмів. Самокат e-Kick приводиться в рух за допомогу електрики і може розігнатися до 25 кілометрів на годину. Без підзарядки він здатний проїхати близько 12 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook