Автоновини Женева-2018

Новий універсал Kia Ceed розсекретили перед прем’єрою

Фото: Motor1

На інтернет-форумі Worldscoop опублікували перші офіційні фотографії універсала Kia Ceed третього покоління. Публічна прем’єра новинки відбудеться у вівторок, 6 березня, на Женевському автосалоні.

Новий Kia Ceed SW запозичить передню частину від хетчбека, але при цьому отримає істотно збільшені задні бічні стекла, а також видозмінені ліхтарі. Габаритна довжина п’ятидверки складе приблизно 4585 мм, а розмір колісної бази – 2650 міліметрів. Висота універсалу буде дорівнює 1475 мм (разом з рейлінгами).

Kia Ceed SW розділить моторну лінійку з хетчбеком. У неї увійде 1,4-літровий 100-потужний атмосферник, агрегат об’ємом один літр потужністю 120 сил, а також турбомотор 1.4, який видає 140 сил. Дизельна гамма представлена ??1,6-літровими моторами потужністю 115 і 136 к.с. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

У 2019 році у моделі з’явиться модифікація з комбінованою силовою установкою, яка буде працювати за схемою mild hybrid (м’який гібрид). Двигун внутрішнього згоряння буде працювати разом з 48-вольтовою бортовою електромережею, що поліпшить паливну економію і знизить кількість шкідливих викидів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook