Автоновини Пекін-2018

Семимісний позашляховик Jeep повністю розсекретили в мережі

Фото: Motor1

У мережі повністю розсекретили семимісний позашляховик Jeep під назвою Grand Commander. Невеликий відеоролик був викладений Jeep China. Крім цього видання Motor1 вперше опублікувало зображення салону машини.

За даними видання CarsNewsChina, автомобіль буде доступний для покупки в трьох модифікаціях – Summit, Longitude і Limited. Ціни на машину будуть починатися від 239 900 до 330 800 юанів (38 120 – 52 580 доларів).

Довжина машини становить 4 873 мм, а ширина 1 892 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2800 міліметрів. Автомобіль оснастять 2,0-літровим бензиновим мотором. За неофіційними даними, потужність мотора складе 234 і 265 кінських сил.

Агрегат, швидше за все, буде працювати з дев’ятиступінчастою ??автоматичною коробкою передач. Клієнтам запропонують на вибір моделі з переднім або повним приводом.

Дизайн автомобіля сильно нагадує модель Grand Cherokee. При цьому позашляховик отримав інші фари головного світла прямокутної форми в стилі концепту Jeep Yuntu, іншу радіаторну решітку, а також збільшене вікно п’ятої двері. В салоні машини встановлений третій ряд сидінь.

Публічний дебют машини відбудеться на автосалоні в Пекіні в квітні нинішнього року. Основними конкурентами новинки називаються Volkswagen Teramont і Toyota Highlander. Збірка машини буде налагоджена у Китаї.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook