Автоновини

Глава Volvo опублікував першу фотографію нового S60

Глава компанії Volvo Хакан Самуельссон опублікував у своєму твіттері першу фотографію седана S60 наступного покоління. Серійне виробництво чотирьохдверкі почнеться до кінця нинішнього року на новому підприємстві шведської марки в американському штаті Північна Кароліна.

Зовнішність седана прихована за камуфляжем, однак передбачається, що її виконають в стилі нового універсала V60, публічна прем’єра якого відбудеться на Женевському автосалоні. Зокрема, новинка отримає такі ж фірмові фари головного світла «Молот Тора».

За попередніми даними, наступний S60 буде пропонуватися з тими ж моторами, що і новий V60. Його лінійка двигунів включає дизельні мотори потужністю 150 і 190 к.с., а також 245-потужний дволітровий бензиновий агрегат. Крім того, будуть доступні дві гібридні модифікації з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі, агрегати яких в сумі видають 345 і 390 кінських сил.

Прем’єра Volvo S60 відбудеться влітку на спеціальному заході на новому заводі в Південній Кароліні. Будівництво підприємства, в яке інвестували півмільярда доларів, стартувало в 2015 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook