Автоновини Женева-2018

Універсал Volvo V60 нового покоління вперше помічений на тестах

Фото: Autocar

Компанія Volvo вивела на зимові тести універсал V60 нового покоління. Шпигунський фотографії з випробувань були викладені виданням Autocar. За їхніми даними, прем’єра автомобіля відбудеться в березні на автосалоні в Женеві. Продажі новинки в Європі очікуються ближче до кінця року. Основними конкурентами машини називаються BMW 3-Series і Mercedes-Benz C-Class.

За неофіційними даними, універсал отримає гібридну силову установку. До її складу увійде 2,0-літровий бензиновий двигун і електромотор. Потужність автомобіля складе 400 кінських сил. Також клієнтам запропонують більш дешевий варіант гібридного універсала. Така модифікація отримає 1,5-літровий агрегат разом з 2,0-літровим двигуном. Крім цього клієнтам запропонують бензинові і дизельні мотори.

Агрегати на важкому паливі D4 і D5 розвивають 190 і 235 к.с. відповідно. У бензинову лінійку увійде двигун T5 потужністю 254 кінських сил. Трансмісія – восьмиступінчастий “автомат”.

Новинка отримає передові системи безпеки шведського бренду. Більшість з них будуть запозичені у великого кросовера Volvo XC60. Швидше за все V60 стане найбезпечнішою машиною в своєму класі. За прогнозами, початкова ціна універсала перевищить 32 000 євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook