Автоновини Женева-2018

Перший пікап Mercedes-Benz отримав дизельну версію

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz представила нову модифікацію пікапа X-Class під назвою X350d 4Matic. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Женеві 6 березня. У Європі продажі машини почнуться в середині нинішнього року. Ціни на пікап почнуться від 53 360 €, повідомляє Auto-motive.

Автомобіль отримав 3,0-літровий дизельний мотор. Потужність агрегату становить 258 кінських сил. Двигун працює спільно з семиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Розгін до 100 км / год складає 7,9 секунди. Максимальна швидкість – 205 км на годину. Опціонально для пікапа доступне блокування заднього диференціала. Дорожній просвіт у X350d 4Matic становить 222 міліметра, а глибина подоланого броду становить 0,6 метра.

Вантажопідйомність першого серійного пікапа Mercedes-Benz становить одну тонну. При цьому маса причепа на буксирі заявлена ??на рівні 3,5 тонни.

Крім дизельного агрегату клієнтам X-Class пропонується з 2,3-літровим турбодизелем з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 163 кінських сили. Також є модифікація пікапа з таким же мотором, але з віддачею збільшеною до 190 кінських сил. Досягти такого показника вдалося завдяки установки додаткової турбіни.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook