Автоновини Женева-2018

Honda CR-V перетворили на гібрид

Фото: Honda

Компанія Honda розсекретила європейську версія п’ятого покоління кросовера CR-V. Публічний дебют машини відбудеться в березні на автосалоні в Женеві. Клієнтам вперше запропонують семимісну модифікацію автомобіля, а також гібридну версію. Продажі останньої почнуться тільки в наступному році, повідомляє Auto-motive.

Базова версія новинки комплектується 1,5-літровим бензиновим двигуном і надійде в продаж вже цієї осені. Гібридна модифікація автомобіля отримала 2,0-літровий агрегат, який працює по циклу Аткінсона. Разом з ним діють два електричні мотори. Один з них, який виступає в ролі генератора, з’єднаний з одношвидкісниою коробкою передач, яка «забезпечує постійне відчуття потужності і тяги».

Автомобіль здатний пересуватися в трьох режимах: виключно на електротязі, тільки з використанням двигуна внутрішнього згоряння, а також в комбінованому циклі. На європейському ринку старт продажів гібридного кросовера намічений на наступний рік.

Дорожній просвіт кросовера виріс до 208 міліметрів, а в салоні машини з’явилися два 7,0-дюймових сенсорних дисплея. Ціни на новинку будуть названі пізніше. Основними конкурентами машини називаються Volkswagen Tiguan і Nissan Qashqai.

У Україні кросовер Honda CR-V п’ятого покоління пропонується з дволітровим мотором потужністю 150 к.с., а також зі 186-потужним агрегатом об’ємом 2,4 літра. Обидва двигуни працюють в парі з варіатором.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook