Автоновини Женева-2018

Новий безпілотний концепт Volkswagen навчать створювати голограми

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen опублікувала новий тизерний відеоролик нового концепту, який буде представлений на автосалоні в Женеві. Швидше за все, мова йде про автономний електрокар під назвою I.D. Vizzion. Судячи по ролику, новинка отримає мультимедійну систему, здатну створювати тривимірні голограми в салоні машини.

Як повідомляє Motor1, новинка буде позбавлена ??керма і педалей. Керувати функціями автомобіля можна буде за допомогою голосу і жестів. Габаритна довжина електрокара, покликаного продемонструвати дизайнерський напрямок майбутніх автомобілів німецького концерну, складе 5,11 метра.

Volkswagen I.D. Vizzion оснастять електричним агрегатом, що видає 225 кВт (306 кінських сил). Максимальна швидкість автомобіля складе 180 км на годину. Комплект літій-іонних акумуляторів дозволить проїхати без підзарядки до 665 кілометрів.

Серійний випуск електрокарів Volkswagen нового покоління стартує в 2020 році. Першим представником сімейства I.D. стане компактна модель, а слідом за нею з’явиться кросовер, мінівен і флагманський седан. До 2025 року німці планують запустити в серію понад 20 автомобілів з електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook